Ga mee op de JMI handelsmissie naar Zuid-Korea en Japan!


Jong Management Internationaal (JMI) heeft dit jaar gekozen om een handelsmissie te organiseren naar interessant Zuid-Korea en Japan, wederom in samenwerking met Rientjes & Partners! De handelsmissie vindt plaats van 31 maart tot en met 7 april 2019. Gezien de bestemmingen, zal de focus van de bedrijfsbezoeken en netwerkmeetings liggen op High Tech, IT in combinatie met Automotive. 

Lang werd Zuid-Korea gezien als het ‘kopieerland’ bij uitstek. Tegenwoordig is Zuid-Korea echter het mekka van de hedendaagse innovatie. We starten dan ook met een bezoek aan miljoenenstad Seoul. Het politieke, culturele, sociale en economische centrum van Zuid-Korea. Hier bevinden zich torenhoge wolkenkrabbers, industrie en HQ’s van grote internationale spelers tussen oude wijken met historische gebouwen, galeries en levendige straatmarkten.

Na enkele dagen Seoul zullen wij doorvliegen naar het levendige Tokyo in Japan, met haar bijna 40 miljoen inwoners (agglomeratie Groot Tokyo) een absolute metropool van allure. Tokyo heeft de grootste hoofdstedelijke economie ter wereld en de Beurs van Tokyo is de grootste effectenbeurs van Japan. Daarnaast heeft de stad het grootste metronetwerk van de hele wereld. Dagelijks reizen meer dan 7 miljoen mensen met de metro in de stad.

Zowel in Seoul als in Tokyo zullen er diverse interessante en relevante bedrijfsbezoeken plaatsvinden bij zowel internationale als lokale ondernemers en bedrijven. Naast het hoofdzakelijk zakelijke programma, zullen wij ook kennis maken met beide culturen, bevolking en haar rijke historie. En aangezien het JMI gezelschap tijdens het beroemde bloesem seizoen in Tokyo zal verblijven, zal dit een extra dimensie geven aan de toch al boeiende handelsmissie naar deze twee interessante landen!

Wij hopen dat je ons vergezelt tijdens deze handelmissie naar het indrukwekkende Zuid-Korea en Japan!

 
Met vriendelijke groet,

Rutger Muller, Marjolein Smeenk & Jesse Schreurs